Verbinden

Samen de toekomst uitstippelen.
Onze credo is Relatie gaat voor prestatie en contact gaat voor contract. 
We zorgen goed voor elkaar en verbinden leerling-ouders-school met elkaar. Wij zien ouders als samenwerkende partners. Ieder kind heeft een eigen gezicht en moet gezien worden. Meteen vanaf de aanmelding kijken we samen naar de talenten en mogelijkheden van het kind en hoe deze verder ontwikkeld kunnen worden. Zo stippelen we samen de toekomst van uw kind uit. 

We zien het gedrag van kinderen als een boodschap. Hiermee vertelt het kind ons iets. Aan ons de taak om deze boodschap te onderzoeken en te duiden. 
Als zorg ontstaat voor het welbevinden van het kind, zoeken we, samen met ouders, leerling en leerkracht, naar een oplossing. De ervaringen van de ouders zijn daarbij minstens zo belangrijk als die van de school. Ouders kennen hun kind immers goed en weten hoe het kind zich in andere situaties buiten school gedraagt.

 

Leerkrachten aan het woord

"Ik ben trots op de rust, structuur en veiligheid die wij de kinderen bieden."

"Als team zijn we telkens op zoek naar verbeterpunten binnen ons aanbod en onderwijs. Zo zoeken we samen om tot de juiste vorm van ons onderwijs te komen. Dit wordt beloond door het plezier waarmee kinderen naar onze school komen."